DEPREM BÖLGESİNE ZİLE DİNÇERLER OKULU

 

İLÇEMİZE 1 ADET ÜNİVERSİTE, 1 ADET UYGULAMA OTELİ, 2 ADET PARK, 2 ADET SAĞLIK OCAĞI, 5 ADET OKUL YAPTIRAN İLÇEMİZİN GURURU HAYIRSEVER DİNÇER KARDEŞLER DEPREM  BÖLGESİNE OKUL YAPTIRIYOR

       Zileli hayırsever Cemalettin ve Şerafettin  Dinçer  kardeşler afet  bölgesine ZİLE DİNÇERLER adı ile bir okul yaptıracaklar.

      Zile'de bir çok  okul, üniversite,  sağlık  ocakları,  park, yurt gibi  hayır  işine   imza  atan   hayırsever   aile   deprem  afet  bölgesinde uygun  bir  yere  çelik  konstrüksiyondan  dayanıklı,  son teknolojik gelişmeler ışığında bir okul yapacaklarını, okulun adının başına da memleketimiz Zile'nin adını koyacaklarını ifade ettiler.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Cemalettin Dinçer “Mezar taşlarına  süslü  püslü   adımızı  yazdıracağımıza,  yaptırdığımız  okulların üstüne yazdırmayı yeğlerim. Tüm  milletimizin  bir  seferberlik ruhu ile  sırt  sırta  vererek  bu  müşgül  durumdan  kurtulmamız gerekir. İnşallah aile olarak böyle bir projemiz var. Devletimizin göstereceği afet bölgesinde  bir  yere  başında  ZİLE ünvanlı bir okul yaptırmayı planlıyoruz" dedi.